Stekpanna av stål

Häromdagen köpte jag en stekpanna helt av stål hos EDBLAD i Gåsvik.
Egentligen är den tänkt för induktionshäll men det gick utmärkt att steka på en vanlig keramikhäll.




Jag är måttligt road av att laga mat men jag provar gärna nya recept, och hittar på själv som denna:


Bryn quornbitar i smör, tillsätt vitlök, rospeppar, svartpeppar och salt. Häll på kokosmjölk eller grädde, låt koka ihop några minuter.

Koka under tiden mathavre och blanda med alger. Jag använde Risberg algsallad, lowcarb som bara ska svälla i kallt vatten i fem minuter och så är de klara för att servera. (Köpt hos VITAMINVERKET  i Sundbyberg som har ett bra sortiment av livsmedel.)

Komplettera med en haricotvertssallad. Jag hade köpt haricotverts hos SENNEBY TRÄDGÅRD. Koka bönorna, låt svalna, tillsätt hackad rödlök, olja och vinäger samt örtsalt och peppar.





Populära inlägg i den här bloggen

Havrekligröt

Kirskål - inte bara ogräs

Den godaste frukten