Vet ni, jag blir alldeles lyrisk. Matlagning är rolig igen sen vi tar hem matlådor från ÅRSTIDERNA. Spännande varje dag med recept som i regel tar ca 45 minuter, beroende på hur snabb man är och hur effektivt man arbetar.
Så många spännande rätter från världens alla hörn.
Idag var det OKONOMIYAKI MED HOISINDRESSUNG OCH QUINOASALLAD som innehåller bl a morötter, spetskål, salladslök och en dressing av lime och olja och vitlök.
 |
En portion som man blir mätt på |
 |
Quinoasallad |
Okonomiyaki är som namnet antyder från Japan och består av en smet med ägg, vatten och mjöl och småskuren salladslök och rivna morötter. Man steker små plättar i lite olja.
Och sist men inte minst. Alla måltider är rikligt tilltagna och räcker till två mättande måltider för det mesta. Det blev totalt 11 okonomiyaki och mer än två orkar man inte. Resten kan man frysa in.
 |
Det blev totalt 11 okonomiyaki |